Sluban

Past op dé bekende bouwstenen

  • Nederlands

Wat is Sluban?

Wij geloven dat ieder kind met educatief speelgoed moet kunnen spelen! 

Daarom is het onze missie om uitdagende en unieke sets uit te brengen die kinderen helpen hun fijne motoriek en fantasie te ontwikkelen.

Sluban is een speelgoedmerk met bouwstenen die perfect passen op andere merken bouwstenen. Sluban bouwstenen vallen op door hun voordelige prijzen en unieke sets. Met een veelzijdigheid aan thema's als Army of Town voor jongens en Girl's Dream voor de meiden biedt Sluban veel speelplezier voor jong en oud! Regelmatig worden nieuwe sets ontwikkeld. Lees meer over de nieuwste sets op onze 'nieuwspagina'.

Sluban is gestart in 2004 en op dit moment wereldwijd verkrijgbaar. Speelgoed voor kinderen moet uiteraard aan allerlei strenge veiligheidsnormen voldoen. Sluban heeft deze kwaliteitseisen hoog in het vaandel staan en alle producten zijn dan ook CE, ROHS en ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Over Sluban Europe b.v.

Sinds 2009 is Sluban Europe b.v. de importeur van Sluban in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel en beschikt over 3500m2 moderne magazijnruimte. Hier is een compleet nieuw logistiek centrum ingericht, waar vandaan alle Sluban winkels bevoorraad worden. Ook leveren we aan groothandels en zijn we steeds beter verkrijgbaar in Europa.

Sluban is onder andere te vinden bij:

- Speelgoedwinkels
- Warenhuizen
- Cadeau winkels
- Non-Food winkels
Wij zijn natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe verkopppunten. Heeft u een winkel? En wilt u graag Sluban opnemen in uw assortiment, neem dan contact op!

Onze visie

Sluban heeft een aantal series die gemakkelijk zijn op te delen in concepten. Het is dus niet persé nodig om de complete reeks van dozen te presenteren. Door onze ervaring met het indelen van winkels kunnen wij u een goed concept bieden toegepast op uw doelgroep en regio. 

Spelen met Sluban bouwstenen is leuk èn educatief en ontwikkelt de hand-oog coördinatie bij kinderen. Daarnaast worden ze gestimuleerd om hun fantasie te gebruiken en wordt het ruimtelijk inzicht bevorderd. Wie is er niet groot geworden met bouwblokjes?

Goede doelen

De online consumentenshop van Sluban is Slubanshop. Slubanshop is eigendom van de Sluban Stichting en de volledig opbrengst van de verkoop via Slubanshop wordt ter beschikking gesteld aan goede doelen. De doelen die gesteund worden wisselen geregeld. Belangrijk is dat het altijd organisaties zijn die zich (mede) inzetten voor kinderen, dichtbij of ver weg. Meer informatie is te vinden op de website van Slubanshop

Neem contact op voor meer informatie

Email: [email protected]

Bouw jij ook met Sluban?

SlubanPast op andere merken!

balloon_image