Sluban

Past op dé bekende bouwstenen

  • Nederlands

Nieuwsarchief

Voorbereidingen Spielwarenmesse 2018

Eind januari is het weer zover. Dan is de Spielwarenmesse in Neurenberg, en natuurlijk is ook Sluban daar weer aanwezig! Dit jaar met een extra grote stand!

Lees meer >
tmp

Project Beta Tools afgerond

Afgelopen maand hebben we een mooi project opgeleverd. Op aanvraag van Beta tools hebben we de Sluban raceauto in de kleuren van Beta tools ontwikkeld. 

Lees meer >
tmp

Buurman en Buurman bij Sluban

Sluban introduceert: Buurman en Buurman! De enigzins onhandige buurmannen zijn eindeloos populair in Nederland bij zowel jong als oud. 

Lees meer >
tmp

Een succesvol jaar voor Sluban bouwblokjes

Vandaag publiceerde diverse media het bericht waarin melding wordt gemaakt dat LEGO 1.400 banen schrapt. Bij Sluban Europe kijken we altijd met belangstelling naar berichtgeving van LEGO, mede omdat deze dé bepalende factor is in de bouwsteentjes branche.

Lees meer >
tmp

Sluban unboxing met de Zoete Zusjes

WAUW! Een te gek filmpje over het nieuwe Sluban Prinsessenpaleis. Kijk snel verder!

Lees meer >
tmp

Sluban strandergernissen!

Ken je dat? Lig je net lekker op het strand, komt er een bal voorbij vliegen of schept er iemand zand op je handdoek.. 

Lees meer >
tmp

Sluban aanwezig bij Leergeld Festival

Afgelopen weekend was Sluban aanwezig bij het Leergeld Festival in Den Haag. Een leuke dag, speciaal voor kinderen. Er waren diverse activiteiten waaronder 'bouwen met Sluban'! Bekijk hier de foto's.

Lees meer >
tmp

Nieuw binnen: Builder en Legend Warriors!

Nu verkrijgbaar! De spiksplinternieuwe thema's Builder en Legend Warriors! 36 kleine Builder-sets, al vanaf € 1,29, en 9 stoere sets met historische helden!

Lees meer >
tmp

Maak je eigen Sluban Spinner

De rage van dit moment! De Fidget Spinner. Maak nu je eigen coole Spinner van Sluban blokjes! Deze DIY moet je proberen! Bekijk de instructies:

Lees meer >
tmp

Sluban Wisselschappen

Saaie schappen? Weinig vernieuwing voor de klant? Niet met de Sluban wisselschappen! Uw Sluban assortiment altijd up to date en steeds weer een unieke beleving voor de klant.

Lees meer >
tmp

Catalogus Update

De productcatalogus heeft een update gehad! Nieuwe sets die we verwachten in 2017 staan erin. En je kunt deze nu ook heel eenvoudig online doorbladeren.

Lees meer >
tmp

Uitbreiding Aviation Thema

Er zijn weer nieuwe sets toegevoegd aan het Sluban assortiment! Deze maand is het aviation thema uitgebreid met 6 nieuwe sets, waaronder 2 vliegtuigen.

Lees meer >
tmp

Tips voor in de vakantie

De kids hebben vrij! Erg gezellig natuurlijk! Maar soms zit je verlegen om een leuke activiteit voor in de vakantie, en zeker als het regent. Lees verder voor een paar leuke tips!

Lees meer >
tmp

Succesvolle Spielwarenmesse zit er weer op

De Spielwarenmesse 2017 zit er weer op! We kijken terug op een goede beurs en bedanken iedereen voor zijn bezoek. Graag delen we wat leuke foto's met u.

Lees meer >
tmp

Voorbereidingen Spielwarenmesse in volle gang

Van 1 - 6 februari is Sluban te vinden op de grootste speelgoedbeurs van Europa. De Spielwarenmesse in Neurenberg. Kom langs op stand A14 in hal 6 en ontdek de nieuwe items voor 2017!

Lees meer >
tmp

HK Toys and Games 2017

Deze week is onze vertegenwoordiger Jurnan aanwezig op de Sluban stand tijdens de Hongkong Toys and Games Fair. We zijn te vinden op stand 1A-E16

Lees meer >
tmp

Pioneering Spirit

Eind 2016 hebben we een supergaaf project afgerond! De grootste set in de geschiedenis van Sluban. De Pioneering Spirit, gemaakt van bijna 2.000 Slubanblokjes.

Lees meer >
tmp

Nieuw Thema: World War 2

Alleen verkrijgbaar in Europa; Het Sluban Thema 'World War II'. Vanaf nu zijn de Spitfire en het Landingsvaartuig verkrijgbaar. In de loop van 2017 volgen nog meer sets. Lees meer over de ontwikkeling van deze sets.

Lees meer >
tmp

Speelgoed vaak te duur

Met de decembermaand in zicht zijn de stuntprijzen en dagtoppers niet van de lucht bij de speelgoedwinkels. Er wordt nu eenmaal veel speelgoed gekocht aan het einde van het jaar. 

Lees meer >
tmp

Nieuwe 8 in 1 Army sets, nu al populair

Sinds augustus zijn ze verkrijgbaar: 8 stoere en zeer betaalbare Army sets. Verzamel ze alle 8 en maak een coole Sluban Tank of APC! Bekijk snel alle sets

Lees meer >
tmp

Sluban medewerkers doen mee aan Triathlon

3 fanatieke collega's hebben afgelopen zaterdag meegedaan aan de Triathlon in omgeving Rotterdam. Uiteraard kon passende Sluban kleding niet ontbreken en daarom heeft Sluban de shirts gesponsord.

Lees meer >
tmp

Sluban introduceert Titanic bouwsets

Sluban introduceert twee geweldige Titanic sets. De kleine variant, bestaande uit 194 blokjes en de grote variant met meer dan 1.000 blokjes! Nu verkrijgbaar!

Lees meer >
tmp

Winnaars Oranjeactie

De winnaars van de slagzinactie zijn bekend! Waarom ben jij een echte oranjefan? Lees snel verder

Lees meer >
tmp

Vanaf mei nieuwe townsets

UITBREIDING TOWN THEMA: In de loop van 2016 worden er weer leuke, nieuwe sets toegevoegd aan het het Sluban assortiment. Het 'Town' thema wordt uitgebreid met een heuse 'business street' en een 'uptown serie'.

Lees meer >
tmp

Nieuwe Collega Buitendienst

Deze maand is onze nieuwe collega Jurnan Lindenburg begonnen bij Sluban Europe. Hij is de nieuwe accountmanager voor het directe contact met de klant. Zijn kennis van de speelgoedbranche komt goed van pas in zijn nieuwe uitdaging bij Sluban Europe B.V.

Lees meer >
tmp

Winnaars puzzelactie

Vorige week ontvingen twee kinderen post van Mr. Sluban. Ze hebben meegedaan met een puzzel in een dagblad en stuurde de volgende, juiste oplossing: De bouwblokjes van Sluban passen perfect op andere merken bouwblokjes.

Lees meer >
tmp

Nieuwe Sluban thema's op HK Toys & Games

Van 11 tot 14 januari 2016 was onze collega Pieter aanwezig op de grootste Aziatische speelgoedbeurs HK Toys & Games. Nieuwe thema’s voor 2016 zijn hier gepresenteerd. Graag laten we u binnen het thema 'Town', kennismaken met de nieuwe serie ‘Construction’, ‘Farm’ en ‘Small Town’.

Lees meer >
tmp

HK Toys & Games

Van 11 tot 14 januari 2016 vindt deze grootste Aziatische speelgoedbeurs weer plaats in Hong Kong. Sluban is ook aanwezig! Op standnr. 1A-E16 presenteren we al onze noviteiten voor 2016! 

Lees meer >
tmp

Sluban doneert ruim 100.000 bouwstenen aan kunstenaar

Sluban doneert vandaag meer dan 100.000 bouwstenen aan een kunstenaar. De creatieveling had eerder bij LEGO aangeklopt, maar kreeg geen bouwstenen geleverd. 

Lees meer >
tmp

De bouwstenenmarkt doet het goed

In het AD van 22 oktober j.l. stond een artikel over de mogelijke leverproblemen die LEGO heeft voor de komende Kerstperiode. Niet verwonderlijk dat dit nieuws deze week naar buitenkomt, precies tijdens LEGO World in Utrecht. Het bouwblokjesmerk Sluban herkent het beeld dat in het AD wordt geschetst.

Lees meer >
tmp

Piratenthema Sluban

Terug van weggeweest! Het vernieuwde Sluban piratenthema. Dit stoere thema is weer volop verkrijgbaar. 

Lees meer >
tmp

Opvallende carwrap voor Sluban!

Deze zomer gaat Sluban de weg op met een supergave nieuwe auto die je niet over het hoofd kunt zien! De MINI van vertegenwoordiger Darryll Heuvelink is voorzien van een folie met een levensgrote bouwblokjesprint.

Lees meer >
tmp

Merkbescherming LEGO minifiguur

Vandaag werden wij verrast door een uitspraak van het Gerecht van de Europese Unie. LEGO heeft een bevestiging gekregen van de merkbescherming van haar minifiguur. Proficiat voor LEGO, en jammer voor alle kopie merken op de markt die niet hebben geïnnoveerd zoals Sluban dat wel heeft gedaan.

Lees meer >
tmp

Nieuw: Kiddy Bricks!

Ook voor losse bouwstenen kun je bij Sluban terecht. We hebben 2 nieuwe bouwdozen aan het assortiment toegevoegd met ieder maar liefst 412 losse bouwstenen. 

Lees meer >
tmp

Sluban op de IAW-Messe

Vandaag is voor de 21e keer de IAW-Messe in Keulen van start gegaan. Wij zijn erbij! 

Lees meer >
tmp

Gratis verzending bij Slubanshop

Slubanshop.com verstuurt gratis uw bestelling in België, Nederland en Duitsland vanaf € 50,-!

Lees meer >
tmp

10 nieuwe meisjessets

2015 staat voor ons in het teken van het vernieuwde meisjesthema Girls Dream. Deze nieuwe collectie bevat in totaal 22 verschillende sets met uiteenlopende prijzen waarvan er deze maand al 10 leverbaar zijn

Lees meer >
tmp

New York Toyfair 2015

Van 14 tot 17 februari vond de New York Toyfair plaats. 

Lees meer >
tmp

Terugblik Spielwarenmesse

28 januari t/m 2 februari was Sluban aanwezig op de grootste speelgoedbeurs ter wereld; de Spielwarenmesse in Neurenberg. 

Lees meer >
tmp

Voorbereidingen Spielwarenmesse

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de Spielwarenmesse die volgende week weer van start gaat! 

Lees meer >
tmp

Toy Fair Hong Kong

Vorige week stond Sluban Europe b.v. op de Toy Fair in Hong Kong. We presenteerden het vernieuwde meisjesthema 'Girls Dream'. 

Lees meer >
tmp

Spielwarenmesse 2015

28 januari t/m 2 februari vind alweer de 66e editie van de Spielwarenmesse plaats in Neurenberg.

Lees meer >
tmp

Feestdagen

Wij wensen je hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! Hopelijk wordt 2015 een jaar vol bouwplezier met onze Slubansets!

Lees meer >
tmp

Banden Racewagen M38-B0351

Het kan momenteel voorkomen dat de banden van de Racingclub racewagen in het set M38-B0351 een maat te groot zijn. 

Lees meer >
tmp

Geslaagde IAW-Messe

23 t/m 25 September vond de IAW-Messe weer plaats. Ook wij waren weer aanwezig met een uitgebreid assortiment Sluban bouwsets. 

Lees meer >
tmp

Coming soon: gave meisjessets!

Binnenkort zijn er weer diverse nieuwe en vernieuwde meisjessets te bestellen! 

Lees meer >
tmp

Slubanfans

Regelmatig krijgen we via onze facebookpagina leuke en grappige foto's van kinderen met hun sluban bouwset. Superleuk om te zien hoeveel plezier kinderen hebben met Sluban! We delen graag een aantal foto's met jullie. 

Lees meer >
tmp

Koningsdag 2014

Op ruim 5400 basisscholen in Nederland worden vandaag de Koningsspelen gehouden en morgen viert iedereen Koningsdag. Wij hebben een aantal sets voor je op een rij gezet die goed passen bij deze feestelijke dag! 

Lees meer >
tmp

Volg jij Sluban al?

Via de facebookpagina van Sluban maak je elke maand kans op gave prijzen. Volg jij onze pagina al? 

Lees meer >
tmp

Novy Harskamp wordt Prima Harskamp

Na 12 jaar bij de franchise formule Novy aangesloten te zijn geweest gaat Novy Harskamp verder met een nieuwe formule: Prima. Radicaal is de overgang niet. Met wat aanpassingen in het interieur en exterieur slaat de winkel een nieuwe weg in. 

Lees meer >
tmp

Sluban op de IAW-beurs

25 t/m 27 maart 2014 vindt de 19e IAW-beurs plaats. C.a. 300 internationale exposanten presenteren zich op 24.000 m2 beursoppervlak. Deze Internationale Actie artikelen en Importbeurs trekt zo'n 8.000 bezoekers uit 61 landen. Ook Sluban is aanwezig. 

Lees meer >
tmp

Nieuwe Airforce sets

Tijdens de Spielwarenmesse presenteerden we een aantal nieuwe sets waaronder 4 gave Airforce sets die veel bekijks trokken! 

Lees meer >
tmp

Introductie nieuw minifiguur

De Spielwarenmesse is in volle gang. We zijn erg blij met de grote belangstelling voor onze stand. De aandacht wordt getrokken door een wel heel bijzondere vernieuwing.. Het nieuwe minifguur van Sluban! 

Lees meer >
tmp

Spielwarenmesse 2014

Het is bijna zover, 's werelds grootste speelgoedbeurs staat voor de deur. 29 januari t/m 3 februari vind alweer de 65e editie van de Spielwarenmesse plaats. Sluban Europe B.V. is 1 van de 2.800 exposanten. 

Lees meer >
tmp

Slubanshop.nl doneert € 2500,- aan de Filipijnen

Slubanshop.nl heeft € 2500,- overgemaakt aan stichting Red een Kind. Dit bedrag is bedoeld voor noodhulp op de Filipijnen. 

Lees meer >
tmp

Prijsfestijn bij Sluban!

We hebben een leuke actie georganiseerd op onze facebookpagina. Deze week is het prijsfestijn bij Sluban!

Lees meer >
tmp

Slubanshop.nl steunt noodhulp Filipijnen

Een mooi initiatief van Slubanshop.nl. De webwinkel voor slubanbouwsets doneert de opbrengst van de maanden oktober, november en december aan Red een Kind. 

Lees meer >
tmp

NIEUW: Aircraft Carrier Battle Group

Als je onze website en facebookpagina in de gaten houdt heb je vast al de 4 imposante schepen van het thema Aircraft Carrier Battle Group gesignaleerd. Dit thema bestaat uit 4 zeer realistische schaalmodellen van marineschepen.

Lees meer >
tmp

LEGO en SLUBAN staken strijd

PERSBERICHT

Lees meer >
tmp

1000 likes op facebook!

Een mijlpaal op facebook! De Sluban facebookpagina heeft meer dan 1000 likes! Dankzij de gave bouwsets en aantrekkelijke acties groeit het aantal Slubanfans elke dag. 

Lees meer >
tmp

Slubanshop.nl steunt MAF

Deze week heeft Slubanshop.nl een gift overgemaakt naar MAF (Mission Aviation Fellowship). Slubanshop.nl is een officiële dealer van Sluban Europe B.V. Met Sluban ben je altijd bezig met ontwikkelen. Daarom zijn wij erg enthousiast dat Slubanshop.nl een steentje bijdraagt aan ontwikkelingshulp! 

Lees meer >
tmp

Nieuwe kleurplaten online

Er staan nieuwe kleurplaten online! Ga naar het kopje Downloads bovenaan deze pagina en kies je favoriete kleurplaat! 

Lees meer >
tmp

Nieuw thema 'Aviation'

Heb je al kennis gemaakt met 'Aviation'? Een compleet nieuw thema, gebaseerd op alles rondom een luchthaven, bestaande uit acht sets met onder andere een groot internationaal vliegveld, helikopter en verschillende vliegtuigen. Zelfs een watervliegtuig ontbreekt niet! 

Lees meer >
tmp

Sluban op Spielwarenmesse 2013

Sluban Europe B.V. is van 30 januari  t/m 4 februari aanwezig op de Spielwarenmesse in Nürnberg! De Spielwarenmesse is wereldwijd de meest toonaangevende speelgoedbeurs.

Lees meer >
tmp

Facebook actie groot succes

De eerste Sluban like & win actie op Facebook is een groot succes! Sluban heeft hierbij 3 sets van het Sluban politiebureau t.w.v. € 49,99 weggegeven. Binnenkort volgen er meer leuke acties!

Lees meer >
tmp

Waar komt de naam Sluban vandaan?

Weet jij al waar de naam Sluban eigenlijk vandaan komt? De naam Sluban is afkomstig van Lu Ban, een bekende uitvinder, timmerman en ingenieur uit China. Maak hier verder kennis met Lu Ban.

Lees meer >
tmp

Bouw instructies Air Force en Bus

De bouw handleidingen van de Air Force en de nieuwe Bus serie staan nu online! Je kunt de plaatjes van de verschillende stappen op de website doorbladeren, maar ook een PDF bestand downloaden en ze zelf uitprinten.

Lees meer >
tmp

Sluban op Webwinkel Vakdagen 2013

In samenwerking met Sluban geeft internetbureau Cream een praktijkgerichte presentatie op de Webwinkel Vakdagen 2013. In het programma staat de nieuwe website van Sluban centraal.

Lees meer >
tmp

Nieuwe Robot sets

De Space serie van Sluban is uitgebreid met 4 nieuwe robot sets, waarvan 1 grote en 3 kleinere robots. Een welkome uitbreiding en een must-have voor de echte Space liefhebbers!

Lees meer >
tmp

Bouwinstructies online te bekijken

De bouwinstructies van de Land 2 Forces zijn nu online te bekijken. Voor alle sets uit deze stoere leger serie zijn de handleidingen digitaal in te zien. Daarnaast kunnen de handleidingen ook gedownload en uitgeprint worden!

Lees meer >
tmp

Nieuwe Space en Expedition serie

Er zijn onlangs weer twee nieuwe series uitgekomen, de Space en de Expedition serie. Deze thema's vormen een welkome uitbreiding op het steeds grotere assortiment van Sluban.

Lees meer >
tmp

Sluban feliciteert Jumbo met prijs

Op donderdagavond 10 mei zijn de Dutch Interactive Awards uitgereikt voor de beste creaties van Nederlandse internet bureaus. Jumbo Supermarkten heeft de award gewonnen in de categorie Brand.

Lees meer >
tmp

Sluban genomineerd voor Dutch Interactive Awards

De website van Sluban is genomineerd voor de Dutch Interactive Awards! De Dutch Interactive Awards worden uitgereikt voor de de beste prestaties binnen de Nederlandse Interactive Branche.

Lees meer >
tmp

Nieuwe verkooppunten

Er zijn de afgelopen maand weer een aantal nieuwe dealers bijgekomen. Benieuwd of er ook bij u in de buurt een Sluban verkooppunt is gevestigd? Kijk dan snel onder het kopje 'Dealers'.

Lees meer >
tmp

De uitvinder van het bouwblokje

Weet u al wie de uitvinder was van de bouwblokjes? Het bekende bouwsteentje is niet uitgevonden door LEGO, zoals veel mensen denken, maar door de Brit Harry Fisher Page.

Lees meer >
tmp

Paper & Convenience Show in Den Bosch

Bezoek Sluban op maandag 13 en dinsdag 14 februari op de Paper & Convenience show in de Brabanthallen in Den Bosch. De vakbeurs richt zich o.a. op boekwinkels, kado- en hobbywinkels en speelgoedzaken.

Lees meer >
tmp

Sluban op Spielwarenmesse in Nürnberg

Sluban Europe B.V. is van 1 t/m 6 februari aanwezig op de Spielwarenmesse International Toy Fair in Nürnberg! De Spielwarenmesse is de meest toonaangevende speelgoedbeurs.

Lees meer >
tmp

Sluban bij Intertoys Krimpen a/d IJssel

Vanaf nu kunt u voor diverse mooie bouwsets van Sluban ook terecht bij Intertoys Heijkoop in de Crimpenhof in Krimpen a/d IJssel.

Lees meer >
tmp

Sluban kleurplaat in Kits supergoed!

De kleurplaat die Sluban onlangs in de KITS plaatste heeft enorm veel reacties opgeleverd. In alle leeftijdscategorieën waren de kinderen aan het kleuren geslagen met mooie resultaten.

Lees meer >
tmp

Sluban in de Purperen Draak

De Purperen Draak is een begrip in Groningen als het om spellen gaat. Vanaf nu zijn ook de bouwsets van Sluban hier verkrijgbaar.

Lees meer >
tmp

Comics & Sluban in de Utrechtse binnenstad

Tussen de vele comics bij Whoops in de binnenstad van Utrecht vindt u hier nu ook de bekende bouwsets van Sluban. Richard den Best licht zijn keuze graag toe.

Lees meer >
tmp

Sluban verovert óók Limburg

Begin 2010 is Fjur in Kerkrade begonnen met de verkoop van Sluban. De klanten zijn erg enthousiast over de prijs en de kwaliteit van de bouwstenen.

Lees meer >
tmp

Sluban bij Novy Heshof in Oud Gastel

Er is weer een nieuw verkooppunt in Oud Gastel bijgekomen. Sluban wordt nu ook verkocht op de speelgoedafdeling Toys2Play bij Novy Heshof!

Lees meer >
tmp

Nieuw verkooppunt in Ede

Sluban is nu ook te koop bij het woonwarenhuis Geels in Ede. Op de speelgoedafdeling Top1Toys worden nu ook de bouwsets van Sluban verkocht.

Lees meer >
tmp

Sluban actie bij Formido Steenwijk

Sluban is nu ook te koop bij Formido Steenwijk, de grootste Formido van Nederland. Op deze manier kunnen ook kinderen spelenderwijs kennis maken met bouwen.

Lees meer >
tmp

Sluban folder 2011-2012

Vandaag is de nieuwe Sluban folder 2011-2012 uitgekomen. De geheel vernieuwde opzet toont alle Sluban sets in een klein boekje.

Lees meer >
tmp

Nieuwe Robot series

Sluban heeft 2 stoere robot series uitgebracht, zo net voor de feestdagen: de Ultimate Robots en de Transformative Robots.

Lees meer >
tmp

Sluban op de Najaarsbeurs 2011

Bezoek Sluban op de Najaarsbeurs van Trade Mart Utrecht op 5 en 6 September! Op de 7e verdieping, de etage met alle nieuwe trends in de markt, staat Sluban met een complete presentatie.

Lees meer >
tmp

Stage project Marktonderzoek

Ben jij een enthousiaste student op zoek naar een stage plek en volg je een (bedrijfs)economische studie of andere marketing gerelateerde opleiding? Wij bieden jou een unieke en uitdagende stage opdracht!

Lees meer >
tmp

Sluban op Facebook en Twitter!

Volg Sluban nu ook op Facebook en Twitter! Er is een Sluban fanpage geopend op Facebook en ook zijn er diverse Twitter accounts voor Sluban opgezet.

Lees meer >
tmp

Nieuwe interactieve website voor Sluban

De nieuwe website van Sluban is nu gelanceerd. De website is interactief van opzet en heeft een creatieve uitstraling, waarbij de uitingen nog beter naar voren komen.

Lees meer >
tmp

Sluban komt met nieuw Landmacht thema!

Sluban komt met een vervolg op het uiterst succesvolle landmacht thema dat al sinds 2008 deel uit maakt van het assortiment. Nu is er het nieuwe 'Land 2 Forces' thema!

Lees meer >
tmp

Asten heeft een Sluban Flagshipstore geopend

In het nieuwe winkelcentrum 'Midas Winkels' is een nieuw Sluban verkooppunt geopend, de 'Kinderdroom'.

Lees meer >
tmp

Internetbureau Cream aan de slag voor Sluban

Internetbureau Cream gaat Sluban ondersteunen bij het verwezenlijken van haar online ambities. Na een uitgebreid selectie traject waaraan vier internetbureaus deelnamen is uiteindelijk gekozen voor Cream.

Lees meer >
tmp

Sluban folder 2010-2011 is uit!

De nieuwe Sluban folder 2010-2011 is vanaf nu verkrijgbaar. De vernieuwde lay-out biedt een overzicht van álle Sluban series.

Lees meer >
tmp

Sluban blij met 'bouwstenen uitspraak'

Door een uitspraak van het Europese Hof heeft Lego geen alleenrecht meer op de kunststof bouwsteentjes. Dit betekent dat voor producenten als Sluban de weg vrij ligt om de Europese markt op te gaan.

Lees meer >
tmp

Bouw jij ook met Sluban?

SlubanPast op andere merken!

balloon_image