Sluban

Past op dé bekende bouwstenen

  • Nederlands

Nieuwsarchief

Nieuwe sets in 2018

Tijdens de Spielwarenmesse worden de Sluban plannen voor 2018 bekend gemaakt. Heel veel nieuwe sets in verschillende thema's waaronder Police, WW2, Carclub en Town. Lees en kijk snel verder voor de eerste beelden!

Police

De grootste vernieuwing in 2018 is het Police thema dat uitgebreid wordt met maar liefst 15 gave sets! Een politiebureau, een politieboot, een S.W.A.T. team en diverse gave voertuigen. Zoals bij Sluban inmiddels gebruikelijk is zijn de sets verkrijgbaar in verschillende prijsklasses!

Sluban Police Nieuw

Carclub

Nieuw dit jaar is het thema Carclub. Dit thema bestaat uit 3 series met gave auto's. Snelle auto's, raceauto's en offroad-vehicles! Te gekke auto's die tot de verbeelding spreken! Op YouTube is van de race-auto's al een cool filmpje te zien!

Army WW2
Army WW2

Army WW2

Ook het populaire Army thema kan natuurlijk niet achterblijven met nieuwe sets! Binnen het thema 'WorldWar2' komen er zo'n 15 nieuwe sets waaonder diverse tanks, vliegtuigen, afweergeschut en andere voertuigen. De sets zijn uitgewerkt met erg gave details zoals op de volgende afbeeldingen zichtbaar is.

Nieuwe Sluban World War 2 sets

Town Baywatch

En wat te denken van de vrolijke Baywatch serie? Een uitbreiding van het Townthema met echte lifeguards van de reddingsbrigade.

Nieuwe Sluban Townsets

Daarnaast verschijnen er nog nieuwe vliegtuigen in het Aviation thema, een nieuwe Aircraft Carrier, coole 6 into 1 robots en nog wat losse sets. Kortom, blijf ons nieuws volgen om geen gave sets te missen!

tmp

Bouw jij ook met Sluban?

SlubanPast op andere merken!

balloon_image