Sluban

Past op dé bekende bouwstenen

  • Nederlands

Nieuwsarchief

Nieuwe Politie sets

Vanaf nu verkrijgbaar: Splinternieuwe Sluban politiesets. Een forse uitbreiding van dit populaire thema met setjes vanaf € 4,49. Lees snel verder voor alle informatie.

Sinds begin juni zijn deze gave Sluban politiesets verkrijgbaar. Veel klanten konden niet wachten tot ze binnen waren. Na een uitbreiding van het populaire Fire thema in 2017, kon het Police thema natuurlijk niet achterblijven. Maar liefst 15 nieuwe sets zijn toegevoegd aan de collectie. Van een politiebureau tot een politieboot, en van een politiehelicopter tot de hondenbrigade. Er is volop keuze.

Opvallend in deze collectie zijn de speciale SWAT-eenheden met een gepantserde auto, bus en helikopter. Ook het set met de rode tank is uniek! Deze complete set bestaat uit een ME-buggy, een helicopter, een hoovercraft en natuurlijk de rode tank. De fantasie wordt weer volop geprikkeld. Vang de boeven!

De sets zijn uiteraard gunstig geprijsd, waarmee Sluban bouwblokjes voor iedereen bereikbaar wil maken. Er zijn al setjes vanaf € 4,49. Leuke uitgebreide sets van € 12,49. Het politiebureau, compleet met gevangenis, motor, helicopter en ambulance heeft een adviesverkoopprijs van € 49,99.

Bekijk nu alle sets op www.sluban.nl/produkten/police 

tmp

Bouw jij ook met Sluban?

SlubanPast op andere merken!

balloon_image