Sluban

Past op dé bekende bouwstenen

  • Nederlands

Nieuwsarchief

Lancering B2B webshop

Ruim voordat de sinterklaasdrukte begint, lanceert Sluban een B2B website voor haar klanten. Bestelgemak staat hierin centraal. Winkeliers en groothandels kunnen op ieder moment eenvoudig online bestellen. 

Er is direct inzicht in de voorraad en bij het plaatsen van de bestelling kan online betaald worden. Dit versnelt de processen waardoor orders nog sneller geleverd kunnen worden bij de afnemer.

Nu Sluban meer en meer een begrip wordt in de speelgoedbranche, en online bestellen ook B2B steeds gebruikelijker wordt, kon Sluban Europe niet achterblijven met een zakelijke webshop. Jan Nederlof, directeur van Sluban Europe, is blij met het resultaat: “Het was al een aantal jaren de wens om dit te realiseren. Toen ook de klant er voor open bleek te staan, zijn we van start gegaan met dit project. We maken het de klant graag zo makkelijk mogelijk, vooral gezien de druk die er staat op de retailer met eigen winkels. Door de website weet de klant precies waar hij aan toe is: Wat is op voorraad, wat gaat het kosten, en vanaf wanneer wordt mijn order franco geleverd? Dat zijn vragen waar de klant direct antwoord op krijgt.”

De website maakt gebruik van handige filterfuncties, zoals de adviesprijs, het thema, verpakkingsmaten, maar ook of een bouwset geschikt is voor jongens of meiden. Handige informatie wanneer een schap ingedeeld moet worden. De uitgebreide zoekfunctie zorgt ervoor dat de bezoeker snel het juiste product kan vinden en door inzicht in eerdere bestellingen kunnen sneller nabestellingen gedaan worden.

Ook producten die binnenkort verwacht worden staan al online. Zo is bijvoorbeeld de verwachte uitbreiding van Town en Carclub al online te zien, en binnenkort plaatst Sluban ook de nieuwe Army sets al op de website. Deze zullen medio oktober 2018 leverbaar zijn.

De website is op dit moment in het Nederlands en Engels te zien, en op termijn zou daar ook Duits en Frans bij kunnen komen. Tijdens kantoortijden kan er op een laagdrempelige manier gecommuniceerd worden met de servicemedewerkers via de chatfunctie. Met de nieuwe online bestelomgeving zorgt Sluban voor extra bestelgemak.

Wilt u ook inloggegevens voor de B2B website? Vraag direct een account aan op reseller.sluban.nl.

   

Meer informatie vindt u in de speciale flyer over 'online bestellen'. Bekijk de flyer online.

tmp

Bouw jij ook met Sluban?

SlubanPast op andere merken!

balloon_image